Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Bîlcea: „Facem curățenie în județ”

Consiliul Județean Arad a trimis astăzi pe teren o echipă de verificare, pentru a constata situația esteticii rutiere pe traseul Arad-Curtici-Macea.

Acțiunea a fost organizată în colaborare cu primăriile Curtici și Macea.

„Am primit sesizări de la cetățenii nemulțumiți de murdăria de pe marginea drumului. Colegii mei au constatat că reclamațiile se confirmă. Am cerut o notă de constatare și continuarea acțiunii și pe alte trasee din județ.

Această situație nu mai poate continua, așa cum ne concentrăm anul acesta pe calitatea asfaltului pe drumurile pe care le refacem, vreau să fim atenți și la aspectul zonei din jurul șoselelor dar și la respectarea tonajului pe drumurile județene. Facem curățenie în județ! Este de bun simț și ține de felul în care este gospodărit județul Arad”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

În urma verificărilor întreprinse de Primăria Orașului Curtici, s-a constatat că în această dimineață la ieșirea din Curtici spre Șofronea o societate comercială care colectează deșeuri din mase plastice a pierdut din încărcătură pe o lungime de aproape un kilometru, pentru că nu avea remorca asigurată cu plasă.

Situații similare au fost sesizate pe drumul Arad-Zădăreni și Arad-Fântânele, unde sunt depozitate ilegal deșeuri din construcții sau menajere.

„Le mulțumesc colegilor din Primăria Curtici, care au acționat prompt și au curățat drumul de mizerie. Facem un inventar la nivelul întregului județ și vom acționa în toate zonele, să avem un județ care arată bine”, a subliniat Sergiu Bîlcea.

Vicepreședintele Consiliului Județean a convocat pentru săptămâna viitoare o întâlnire cu mai mulți factori pe care intenționează să îi angreneze într-un program județean de întreținere a județului, instituții, ONG-uri, reprezentanți ai administrațiilor locale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *