Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Bîlcea: „Drumurile nu se repară cu povețele și comunicatele de presă ale PSD”

Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad și al PNL Arad, precizează că datele publicate de deputatul Florin Tripa cu privire la construcția bugetului județului Arad pe anul 2017 sunt lipsite de consistență.

„Comentariile tendențioase ale deputatului Florin Tripa caută să mascheze, de fapt, eșecul acestuia în atragerea de finanțări de la Guvern pentru județul Arad. Florin Tripa ne dă sfaturi cu privire la drumurile pe care să le reparăm, dar a votat împotriva solicitărilor Consiliului Județean Arad și a nevoilor Aradului, la stabilirea bugetului național.

Așteptăm și noi, și arădenii, ca deputatul Tripa să depășească faza povețelor și să înceapă să muncească pentru Arad, fiindcă nu putem repara drumurile cu comunicatele sale de presă și cu povești”, a declarat vicepreședintele PNL Arad.

Sergiu Bîlcea spune că s-ar fi așteptat ca Florin Tripa să pledeze în Parlament pentru interesele arădenilor, ceea ce nu se întâmplă.

„Nu îndrăznește să se uite la Dragnea sau la Grindeanu, nu are curajul să îi întrebe de ce au lăsat Aradul la urmă, de ce au blocat iar pasajele, de ce ignoră spitalul. În schimb, continuă să înșire cifre greșite și să le dea lecții arădenilor. Diferența dintre noi, cei de la Consiliul Județean, și Florin Tripa, este că noi muncim pentru Arad, el povestește, și atât”, a declarat Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Florin Tripa: „Bugetul județului Arad se împarte în funcție de interesele firmelor de partid“

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.