Sergiu Bîlcea anunță: „Încă un pas important în proiectul privind colectarea deşeurilor“

Publicat de actualitati-arad in 21 Dec, 2016 | Parerea ta

În şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor de la Asociaţia de Dezvoltare Intracomunitară „Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor”, desfăşurată astăzi, s-a prezentat şi aprobat documentaţia finală pentru scoaterea la licitaţie a serviciilor de operare şi transport.

„Am finalizat documentaţia, am prezentat-o primarilor şi reprezentanţilor comunităţilor locale, urmând ca această documentaţie să fie supusă la vot în fiecare Consiliu Local din judeţul nostru”, a precizat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

După ce documentaţia va fi aprobată de consilierii locali din fiecare unitate administrativ-teritorială, se va trece la scoaterea la licitaţie a serviciilor de operare şi transport, iar după adjudecarea licitaţiilor proiectul va fi funcţional.

De asemenea, în aceeaşi şedinţă, s-a aprobat inclusiv bugetul Asociaţiei pe anul viitor.

Odată implementat, sistemul de colectare a deşeurilor va asigura o colectare selectivă şi valorificarea deşeurilor reciclabile, într-un sistem unitar, la nivelul întregului judeţ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare