Serghey Bubka și Robert Emmyan, în vizită la Primăria Arad

Publicat de actualitati-arad in 13 Mar, 2016 | Parerea ta

12837394_10154035205357472_1531619600_oMari personalități care au scris istorie în atletism au venit la Arad ca invitați de onoare ai Cupei Europei la Aruncări.

Multipli campioni la sărituri Serghey Bubka și Robert Emmyan au făcut astăzi o vizită la Primăria Municipiului Arad, la invitația domnului primar Gheorghe Falcă.

În prezent, domnul Bubka este vicepreședintele IAAF și președintele Comitetului Olimpic al Ucrainei iar domnul Emmyan este președintele Comitetului Olimpic din Armenia.

Oaspeții au fost însoțiți de președintele Federației Române de Atletism, domnul Sandu Ion.

La întâlnirea cu primarul Aradului oaspeții și-au exprimat aprecierea pentru ospitalitatea arădeană și pentru eforturile organizatorice făcute pentru buna desfășurarea a competiției.

Tema principală de discuție a fost promovarea valorilor sportului pentru educația și sănătatea tinerelor generații.

În cadrul întâlnirii s-a propus organizarea unor turnee sportive pentru tineri, la care să participe școli din România și Ucraina. Aradul ar putea găzdui primul asemenea turneu.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare