Ziarul electronic al arădenilor

#selfie69 își întâlnește publicul din Arad la premiera cu actorii și echipa

selfie69După succesul uriaș de public din primul weekend (16 – 18 septembrie), în care a adus peste 25.000 de spectatori în cinema, cea mai așteptată comedie a anului, #selfie69, în regia Cristinei Iacob, vine miercurea aceasta la Arad!

Protagoniștii acestui film indecent de romantic și feelingos de sexy, împreună cu regizoarea Cristina Iacob se vor întâlni cu publicul arădean la spectacolul de miercuri, 21 septembrie, de la ora 17:00, la Cinema City din Arad Atrium (Calea Aurel Vlaicu 10-12).

Fanii fenomenului #selfie vor avea ocazia să urmărească miercuri seara în prezența actorilor și a regizorului super-comedia care a avut cel mai tare weekend de premieră al unui film românesc și care a surclasat în aceste trei zile comediile americane de pe marile ecrane din România. Și acesta este doar începutul.

Actorii Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Sali Levent, Flavia Hojda, Alex Călin, precum și vedete din showbiz care susțin filmul #selfie69 se vor întâlni miercuri seara cu publicul de la Cinema City.

„Abia așteptăm întâlnirea cu spectatorii și suntem nerăbdători să vedem reacțiile voastre. Este un film făcut pentru voi și este foarte important pentru noi să vă întâlnim”, spune regizoarea Cristina Iacob.

Plină de adrenalină, senzualitate și slang fix pe sufletul tinerilor de la 13 la… 69 de ani, neconvenționala comedie a fost lansată pe marile ecrane vineri, 16 septembrie, și a făcut dublu față de prima săptămână în cinema a primului #selfie, care a fost povestea cu cel mai mare succes românesc de box-office în 2014.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.

Comunicat de presă

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *