Ziarul electronic al arădenilor

Șeful Serviciului Baze Sportive din Primăria Arad, destituit

comunicat-presaViceprimarul Călin Bibarț a anunțat în conferința de presă susținută astăzi la Primăria Municipiului Arad măsurile dispuse pentru îmbunătățirea activității de administrare a bazelor sportive ale municipalității și a condițiilor de desfășurare a competițiilor.

Viceprimarul a declarat că este și el nemulţumit de starea terenului Motorul, ca urmare l-a destituit începând de astăzi pe șeful Serviciului Baze Sportive, Marin Dugăeșescu.

„UTA mai are de disputat un meci acasă dar, deocamdată, nu se ştie dacă acest meci se va juca în tur sau se va amâna. Dacă vremea și starea terenului vor permite, analizăm împreună cu conducerea echipei să se joace tot pe Motorul dar căutăm și o altă soluţie, un alt stadion în apropierea Aradului.

Stadionul din Şiria e în discuţie. În niciun caz nu plecăm cu echipa din judeţul Arad. Din primăvară, când se va disputa returul, avem în vedere varianta să se joace pe stadionul Gloria pe care, oricum, noi aveam de gând să îl amenajăm.

Pe Motorul vom face lucrări de drenaj, refacerea gazonului și mărirea capacităţii, astfel încât în primăvară să ducem Motorul la un standard decent. În perspectivă va rămâne ca stadion de antrenament pentru echipa UTA.

Din toamnă vom putea putem desfăşura turul competiţiei pe el, iar din 2018, returul celuilalt campionat, să îl putem disputa pe noul stadion”, a declarat viceprimarul Călin Bibarț.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *