Ziarul electronic al arădenilor

Șeful ISU Arad are adjuncți noi

isuÎncepând de astăzi, 01.04.2016, este împuternicit în funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Vasile Goldiş” al judeţului Arad, locotenent – colonel Gârbău Cristian.

Locotenent – colonel Gârbău Cristian este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2000. În perioada 2000-2001 a ocupat funcţia de ajutor al comandantului Secţiei Ineu, 2001-2002 locţiitor al comandantului Detaşamentului Arad iar din 2002 până în prezent a fost comandant al Secţiei Bârzava.

Lt.col Gârbău Cristian l-a înlocuit în funcţie pe colonel Paicu Dan care începând cu 15.03.2016 a trecut în rezervă cu drept de pensie. Colonelul Paicu Dan a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef începând cu anul 2006.

De asemenea începând cu 01.04.2016, este împuternicit în funcţia de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, colonel Vale Romel.

Colonel Vale Romel este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 1995, ocupând până acum funcţii de locţiitor comandant de subunitate, ofiţer specialist în cadrul inspecţiei de prevenire iar din anul 2005 fiind şeful serviciului prevenire.

Colonel Vale Romel l-a înlocuit în funcţie pe colonel Costache Ilie care începând cu data de 15.03.2016 a trecut în rezervă cu drept de pensie. Colonelul Costache Ilie a ocupat funcţia de adjunct al inspectorului şef din anul 2006.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *