Şedinţă foto inedită… în Primăria Arad

Publicat de actualitati-arad in 18 Feb, 2013 | 2 Commentarii

DSC_1996 2GALERIE FOTO Creatoarea de modă Eli Lăslean a început să lucreze la un proiect în cadrul căruia  va fi editat un album cu fotografii, care vor cuprinde imagini cu creaţiile sale, prezentate în diverse locuri atractive din Arad, prima şedinţă foto fiind, luni, în sala „Regele Ferdinand“ din Palatul Administrativ.

Proiectul „Modă şi cultură pentru Arad” are ca scop promovarea frumuseţilor Aradului în perspectiva candidaturii pentru obţinerea titlului de Capitală Culturală Europeană în anul 2021, a spus Eli Lăslean.

„Prin acest proiect aş dori să contribui la acţiunea îndrăzneaţă a primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, cu ceea ce ştiu eu mai bine, adică cu creaţiile mele. Astfel, am considerat că rochiile de ceremonii se încadrează perfect în peisajul arhitectonic deosebit al sălii «Regele Ferdinand», colecţia de rochii şi sala având aceleaşi trăsături: eleganţă, prestanţă, rafinament, aer princiar. Sunt foarte emoţionată pentru că am primit acordul reprezentanţilor Primăriei municipiului Arad să facem o şedinţă foto în această sală, o sală încărcată de istorie“, a spus Eli Lăslean.

Creatoarea de modă a mai adăugat că doreşte să mai facă şedinţe foto cu creaţiile sale, în diferite locuri din oraş, pentru a scoate în evidenţă clădirile monument istoric, dar şi parcurile, precum şi noua Catedrală Ortodoxă.

„O să mă consult cu arhitectul şef al oraşului şi cu directorul Complexului Muzeal Arad pentru a mai face şedinţe foto cu scopul de a pune în valoare edificiile culturale importante ale Aradului. Rezultatele acestor şedinţe foto vor fi cuprinse într-un album care poate fi o probă a imaginii oraşului”, a mai spus Eli Lăslean.

La şedinţa foto organizată luni în sala „Regele Ferdinand“ au contribuit Adrian Ostafi – fotograf, Alina Siladi – Hair Style, Ioana Săvulescu – Make Up şi Alexandra Racz – model.

Sala „Regele Ferdinand“ a fost modernizată, anul trecut, în cadrul unei investiţii de aproximativ 900.000 lei, iar în urma lucrărilor de restaurare i-a fost redat aspectul avut în urmă cu 100 de ani.

text&foto: actualitati-arad.ro

AICI IMAGINI DE LA SEDINTA FOTO DIN SALA REGELE FERDINAND

Share Button

comentarii

2 comments

  1. eu says:

    Exact aceasta creatoare, simpatizanta recunoscuta a PDL si a primarului, a avut voie sa faca sedinte foto in sediul Primariei… Interesant, nu?

    • Albert says:

      TOCMAI,……PACAT DE O ASA SALA SOMPTUOASA SI PLINA DE ISTORIE, SA SE PERMITA SEDINTE FOTO. ESTE O LOCATIE APARTE SI FOARTE FRUMOASA. MAINE-POIMAINE VOM AUZI CA VOR FI SI PETRECERI A UNORA. DE TOATA JENA SI DE PROST GUST. FARA COMENTARII…….

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare