Seculici va asigura interimatul la PDL Arad, până la organizarea alegerilor

Publicat de actualitati-arad in 03 Jun, 2013 | Parerea ta

Picture-005-300x206În şedinţa Biroului Permanent Naţional al Partidului Democrat Liberal, desfășurată luni, a fost stabilit calendarul desfăşurării alegerilor în cadrul organizaţiilor judeţene, dar și că Gheorghe Seculici va asigura interimatul filialei arădene, până la organizarea alegerilor pentru șefia PDL Arad.

Conform senatorului Constantin Traian Igaș, în ședința BPN al PDL s-a decis ca fiecare organizaţie locală va trebui să facă alegeri pe cele două paliere.

Astfel, până la data de 18 august trebuie desfăşurate alegerile pentru birourile secţiilor de votare, iar în perioada 8 şi 15 septembrie se vor desfăşura alegerile pentru birourile permanente locale, organisme permanente de conducere a activităţii partidului, la nivel local.

A doua etapă este constituită din alegerile pentru birourile permanente de colegii, structuri ale PDL care asigură organizarea internă a partidului la nivel de colegiu. Acestea se vor desfăşura între 16 şi 29 septembrie.

„Ultima etapă o constituie alegerile pentru Birourile Permanente Judeţene ale PDL, care se vor desfăşura în perioada 1 octombrie – 17 noiembrie. La nivelul PDL Arad am început structurarea calendarului pentru alegerile în cadrul BPL-urilor, responsabilitatea revenindu-i fiecărui preşedinte de colegiu”, a menționat Constantin Traian Igaş.

Acesta a mai afirmat că Biroul Permanent Naţional a luat în discuţie şi decizia lui Gheorghe Seculici de a se retrage din fruntea organizaţiei PDL Arad şi s-a hotărât ca acesta să preia interimatul, până la organizarea alegerilor pentru viitorul preşedinte.

„Domnul Gheorghe Seculici a condus timp de 15 ani organizaţia care avea să devină cea mai puternică filială a PDL la nivel naţional. PDL Arad, sub conducerea sa, a ajuns cea mai performantă organizaţie judeţeană pentru că s-a construit pe oameni implicaţi şi extrem de responsabili. Sub conducerea domnului Seculici s-a luat întotdeauna decizia care genera echilibru în cadrul organizaţiei. Avem oameni foarte bine pregătiţi în partid, iar dânsul este cel care a acordat şansa tuturor de a-şi dovedi competenţele, este cel care a lăsat echipa să îşi aducă aportul la succesul organizaţiei. Este o reţetă de succes şi, deci, una de urmat. PDL este pentru descentralizare ca principiu fundamental, iar dânsul a urmat această linie care s-a dovedit a fi cea mai bună”, a declarat senatorul Constantin Traian Igaş.

Gheorghe Seculici și-a anunțat oficial, sâmbătă, retragerea de la conducerea organizației județene a PDL Arad și a spus că va superviza alegerile pentru o nouă conducere, pentru a avea garanţia că acestea vor fi „corecte“.

CITITI SI: Seculici și-a anunțat retragerea de la șefia PDL Arad

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare