Seculici îi răspunde lui Blaga: „La locale, PDL Arad s-a situat pe primul loc“

Publicat de actualitati-arad in 18 Feb, 2013 | Parerea ta

seculiciPreşedintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, a declarat, în legătură cu afirmaţiile lui Vasile Blaga, conform cărora oragnizaţia Arad a pierdut, de la locale la generale, 47% din voturi, că, la alegerile locale, “PDL Arad s-a situat, conform evidenţelor, pe primul loc”.

Într-o declaraţie scrisă transmisă, luni, corespondentului Mediafax, preşedintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, reacţionează la afirmaţiile făcute de liderul PDL, Vasile Blaga.

“La alegerile locale, PDL Arad s-a situat, conform evidenţelor, pe primul loc, între organizaţiile judeţene din ţară. Am obţinut 29,43 la sută la Camera Deputaţilor şi 30,6 la sută la Senat, rezultate care au ridicat semnificativ media naţională. De asemenea, în contextul unei guvernări în perioadă de criză, în care au trebuit luate măsuri antipopulare, rezultatul înregistrat de PDL Arad este remarcabil”, afirmă Seculici.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică, la o întâlnire cu liderii filialelor judeţene, potrivit unor surse PDL, că organizaţia Arad a partidului a pierdut, de la alegerile locale la cele generale, 47% din voturi, adică mai mult decât a pierdut organizaţia Vrancea, condusă de Alin Trăşculescu.

sursa: Mediafax

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare