Secretar de stat de la Ministerul Educaţiei, în vizită la Arad

Publicat de actualitati-arad in 07 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaIonel Ciupe, copreşedintele ALDE Arad a participat zilele acestea la întâlnirea cu Vasile Şalaru, membru al Biroului Executiv ALDE, care a venit la Arad în calitate de secretar de stat la Ministerul Educaţiei.

Am constatat cu toţii că dl. secretar de stat cunoaşte în amănunt situaţia învăţământului arădean şi că este foarte preocupat de aceasta, dar şi că este decis să facă tot ce ţine de dânsul pentru depolitizarea învăţământului în România.

Domnia sa a răspuns, pe bază de cifre concrete, celor care susţin că Aradul este neglijat de către Guvern, precizând ce sume au fost şi vor fi alocate în continuare pentru reţeau de învăţământ din Arad.

Rigurozitatea cu care dl. Şalaru a organizat vizita la Arad, la unităţile de învăţământ din judeţ, demontează afirmaţiile mincinoase ale foştilor pedelişti vopsiţi în liberali, potrivit cărora Guvernul nu ne bagă în seamă.

Noi nu spunem, cum spunea, în 2012, Falcă, actualul, din păcate, primar, că Aradul este în faţă. O spunea doar pentru a se lăuda că el şi partidul lui l-au adus în faţă, când, de fapt, în faţă eram, ca şi astăzi, doar la bolile cronice propriu zise şi la taxele şi impozitele enorme, devenite, în domnia lui Falcă, tot cronice.

Era, deasemenea, în faţă la la multiplicare de trei ori a coturilor lucrărilor pe bani publici, pentru umplerea buzunarelor clientelei şi puşculiţei de partid.

Din păcate, lucrările de mântuială, pe bani mulţi, s-au înregistrat şi în domeniul educaţiei:

„Pentru că era de faţă un om important din Ministerul Educaţiei, am ţinut să reamintesc de reabilitarea Colegiului Moise Nicoară, unde lucrările au fost plătite la costuri triple faţă de cel real şi executate de mântuială.

La trei luni de la recepţie au fost necesare reparaţii, alţi bani, altă ocazie pentru ei de a-şi rotunji veniturile. Acesta este modul în care pedelisto-peneliştii arădeni au „sprijinit” învăţământul arădean, pe care l-au folosit şi manipulat în mult prea lunga dictatură portocalie.

O dictatură pe care ALDE Arad vrea să o curme la alegerile locale din 2016, cu ajutorul arădenilor şi în folosul acestora, iar Falcă vrea să o menţină, amăgindu-ne cu himere de genul capitală culturală europeană sau capitală verde.

Trebuie să-i spunem verde-n faţă că poveştile lui sunt deja răscoapte şi nu mai păcăleşte pe nimeni cu ele.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presa ALDE Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare