Sebiș: Prima etapă a sezonului la Enduro

Publicat de actualitati-arad in 16 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaPasionații de motociclism sunt așteptați în acest weekend (18-20 martie) la Sebiș pentru prima etapă a sezonului la Enduro.

Această etapă va conta atât pentru Campionatul Național Individual al României la Enduro, cât și pentru Campionatul Est-European, respectiv, Campionatul Național al Ungariei.

Un număr impresionant și important de sportivi sunt anuntați la start, fapt care pune Sebișul în centrul atenției în weekendul acesta pentru ceea ce înseamna Enduro în zona Europei de Est.

Sportivii participanți la Sebiș Enduro Challenge vor avea parte de o serie de surprize, un traseu bine marcat, atât cu zone de viteză, cât și cu zone tehnice.

Vali Porcișteanu, multiplu campion național la Rally, este invitat de organizatori, este invitat de organizatori, să susțină o demonstraţie pe 20 martie, înainte de festivitatea de premiere.

Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean se numără printre cei care sprijină acest eveniment sportiv internaţional.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare