Ziarul electronic al arădenilor

Sebastian Bulumac: „Nu voi intra în niciun partid politic“

sebastian-bulumacCandidatul independent la Primăria municipiului Arad, Sebastian Bulumac, a declarat că nu intenționează să se înscrie în niciun partid politic și își va continua proiectele prin intermediul unei platforme civice, care va avea ca scop „reconstrucția Aradului“.

În acest sens, Sebastian Bulumac, susținut la alegerile locale de mai multe organizații civice și PSD, i-a invitat pe toți arădenii care cred în proiectele propuse de el să se alăture în următoarele zile acestei inițiative.

„Eu nu doresc să intru în niciun partid. Dar, în acelaşi timp, cred că societatea românească are nevoie atât de partide noi, cât şi reformarea actualelor partide, pentru că, noi, ca şi societate, nu putem avea în continuu nemulţumiri şi aşteptări de la clasa politică, dar, în acelaşi timp, să continuăm să blamăm pe oricine face pasul spre politică. Eu, începând de mâine, voi reveni la firma pe care o conduc de 13 ani, îmi voi relua activitatea din mediul privat, dar voi fi în permanenţă în contact şi dialog cu cei care m-au susţinut. Din partea mea, pentru moment, nu există niciun fel de tentaţie din punct de vedere politic, voi rămâne independent“, a declarat Sebastian Bulumac, care la alegerile locale de duminică a obținut 26,68 din voturile arădenilor care s-au prezentat la urne, clasându-se în urma actualului primar, Gheorghe Falcă.

Bulumac a anunțat, luni, că platforma civică care va fi creată în perioada imediat următoare va monitoriza permanent activitatea administrației publice din Arad și „va veni cu soluții proprii la problemele arădenilor“.

Share Button

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.