Ziarul electronic al arădenilor

Sebastian Bulumac, candidat la Primăria Arad. VEZI cine îl susține

bulumacAstăzi, la Arad, în foaierul Teatrului Ioan Slavici, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate într-o atmosferă deosebită, a fost anunțată candidatura la Primăria Aradului a independentului Sebastian Bulumac. 

La conferința de presă au participat personalități ale vieții publice din Arad, oameni de cultură, sportivi, resprezentanți ai mediului de afaceri (Silviu Rațiu, Alexandru Nagy-Vizitiu, Zsolt Torok, Lucian Țidorescu, Florin Deznan, Titi Cladovan), precum și reprezentanți ai organizațiilor care susțin această candidatură.

Este vorba atât de organizații din zona civică (Mișcarea Arădeană, Pro Urbe, Respiră Verde, ATM Cicloturism, Arad ID, ULAL, Galeriile Old Art, Asociația Miloș Cristea), cât și din zona politică, respectiv cel mai important partid de opoziție din Arad, Partidul Social Democrat (PSD).

Organizațiile prezente, constatând regresul evident în toate domeniile vieții sociale, economice și culturale respectiv degradarea continuă a calității vieții, a serviciilor publice, a confortului urban în Arad, consideră că a sosit momentul unității, moment în care e necesar ca orice fel de dispută să fie lăsată la o parte iar toate resursele pozitive ale Aradului să fie concentrate pentru a realiza schimbarea.

Vom reveni în zilele următoare cu un protocol al organizațiilor care susțin acest demers, respectiv cu platforma propusă pentru Arad.

Suntem convinși că demersul de astăzi este primul pas al unei schimbări profunde care va avea loc în Arad în perioada următoare.

Comunicat de presă

Vezi AICI motivația candidaturii

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *