Ziarul electronic al arădenilor

Sebastian Bulumac, candidat independent la Primăria Aradului, și-a depus candidatura la BEM

bulumac1În 25 aprilie, Sebastian Bulumac, candidat independent la Primăria Aradului, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal Arad. 

Sebastian a fost însoțit la BEM de reprezentanți ai organizațiilor care îi susțin candidatura (organizații civice din Arad și principalul partid de opoziție, PSD), precum și de Dan Cancel, candidatul care și-a anunțat public retragerea candidaturii pentru Primăria Aradului și decizia de a-l susține în continuare în cursa electorală pe Sebastian Bulumac.

Deși independent, Sebastian Bulumac se bucură deja de o largă susținere publică și este principalul contracandidat al lui Gheorghe Falcă în lupta pentru Primăria Aradului.

El își propune să ofere arădenilor un mod total diferit de a face administrație, respectiv să redea orașul arădenilor.

După depunerea candidaturii Sebastian Bulumac a lansat un nou apel la unitate, respectiv i-a invitat pe ceilalți candidați înscriși în cursa electorală la un dialog deschis, pentru a crea premizele unei schimbări reale în orașul nostru și pentru îndepărtarea ultimului baron local care conduce un Municipiu capitală de județ în România.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al candidatului independent Sebastian Bulumac. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *