Se poate consulta delimitarea și numerotarea secțiilor de votare pe siteul Prefecturii

Publicat de actualitati-arad in 11 Nov, 2016 | Parerea ta

comunicat-presaDelimitarea și numerotarea secțiilor de votare ce vor fi amenajate pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie poate fi consultată pe pagina web a Instituției Prefectului – Județului Arad, www.prefecturaarad.ro, secțiunea „Alegeri parlamentare 2016”.

În același loc mai pot fi consultate și alte informații relevante privind organizarea alegerilor, precum toate comunicările Biroului Electoral de Circumscripție nr. 2 Arad.

De asemenea se mai găsesc informații importante despre organizarea alegerilor sau despre procedura de vot în secțiunile dedicate alegerilor parlamentare de pe paginile web ale Biroului Electoral Central (www.2016bec.ro), Autorității Electorale Permanente (www.roaep.ro), Ministerului Afacerilor Interne (www.mai.gov.ro) sau Ministerului Afacerilor Externe (www.mae.ro).

La nivelul Județului Arad vor fi amenajate 437 secții de votare, dintre care 115 vor funcționa în Municipiul Arad. Paza acestora va fi asigurată de efective din cadrul structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne.

Licitația publică pentru serviciile de tipărire a buletinelor de vot a fost câștigată de tipografia S.C. Gutenberg S.A. Arad, la prețul de 0,0077 lei, fără TVA, pe pagină tipărită format A4. Contractul poate fi consultat pe pagina web a Instituției Prefectului – Județul Arad, în secțiunea dedicată alegerilor. Vor fi tipărite câte 430.950 de exemplare din ambele tipuri de buletin de vot –  pentru Senat, respectiv Camera Deputaților, numărul incluzând și rezerva legală de 10%.

Conform datelor comunicate de Autoritatea Electorală Permanentă, în Județul Arad figurează 391.749 cetățeni cu drept de vot înscriși în listele electorale permanente, inclusiv cei care vor împlini 18 ani până la data de 11 decembrie.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Instituției Prefectului Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

Captcha Captcha Reload

bioportal.ro%20
apiland.ro
Carturesti.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Site-ul apare in Directorul Kappa Stiri Ziare