Ziarul electronic al arădenilor

Se lucrează la finisajele bazinului de polo din Subcetate

Lucrările de contrucţie a noului bazin de polo din Arad au intrat în linie dreaptă. „În acest moment se lucrează la finisaje” a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, în urma vizitei efectuate pe şantierul din Subcetate.

Construcția bazinului de polo, inclusă în programul „Bazine de înot” susţinut de Compania Națională de Investiții a început în noiembrie 2015. Cu toate că în contract era prevăzut termenul de 18 luni de la data atribuirii, de abia în toamna acestui an putem vorbi despre finalizarea acestei investiţii.

Bazinul mare va avea 33,3 metri lungime, 25 metri lățime și o adâncime de 2,3 metri, iar cel de-al doilea bazin, cu scop didactic și de agrement, va avea 25 metri lungime și 12,5 metri lățime.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 5 milioane de euro, din care 30% reprezintă contribuţia municipalităţii arădene. Aceasta a avut obligaţia de a pune la dispoziţie terenul pe care urma să se ridice construcţia şi  să asigure toate utilitățile,  respectiv apă, canal, gaz și electricitate.

Municipalitatea aşteaptă în continuare propunerile arădenilor pentru dezvoltarea zonei adiacente cu noi spații destinate sportului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.