Ziarul electronic al arădenilor

Se întrerupe furnizarea apei în Ghioroc, Covăsânţ, Cuvin şi Vladimirescu

comunicat-presa-11-300x218Marţi, 23 august 2016, se întrerupe furnizarea apei potabile în localităţile: Covăsânţ, Cuvin şi pe următoarele străzi din localitatea Ghioroc: str. Crişan, str. Cloşca, str. Horia, str. M. Eminescu, str. 23 August, str. N. Bălcescu si Centru.

În zonă vor avea loc lucrări de cuplare conducte de apă potabilă în cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”. Realizată în cadrul contractului CL9 „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş şi Lipova”, lucrarea vizează reabilitarea şi extinderea sistemului de distribuţie apă potabilă şi a celui de canalizare în cele cinci localităţi şi reprezintă continuarea lucrărilor planificate săptămâna trecută, care au fost amânate.

Furnizarea apei potabile va fi oprită marţi, 23.08.2016 în intervalul orar 8.00 – 18.00.

Tot marţi, 23 august a.c., S.C. Compania de Apă Arad S.A. are planificată în localitatea Vladimirescu o lucrare de cuplări conducte cu întrerupere de furnizare apă potabilă.

Străzile Vasile Roaită, Filimon Sârbu şi Piaţa Victoriei vor fi afectate de această întrerupere în intervalul orar 8.00-15.00. Lucrarea este executată din Fondul IID al S.C. Compania de Apă S.A.

S.C. Compania de Apă Arad S.A cere scuze abonaţilor pentru disconfortul creat. De asemenea, atrage atenţia, că la reluarea alimentării cu apă potabilă, este posibil ca pentru o scurtă perioadă de timp, la robinete să curgă apă tulbure.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *