Se deschide circulația pe autostrada Nădlac-Arad

Publicat de actualitati-arad in 18 Dec, 2014 | Parerea ta

autostrada-nadlac-aradLotul 1 din autostrada Nădlac-Arad, de 22,2 kilometri, va fi inaugurat „aproape sigur“ vineri după-amiază, au declarat reprezentanţi ai constructorului, asocierea Astaldi-Max Boegl.

Pe lângă acesta, va mai fi deschisă circulaţiei şi o porţiune de 6 kilometri din lotul 2 Nădlac-Arad.

„ Pe lotul 1 Nădlac-Arad lucrările sunt substanţial terminate. Mai rămân lucrări în afara părţii carosabile, de completat porţiuni din gard, lucrări la şanţuri. Mâine după amiază aproape sigur se deschide circulaţia pe Pecica – Nădlac, pe o porţiune din 6 km din lotul 2 Nădlac-Arad şi pe cei 22 de kilometri din lotul 1 Nădlac -Arad, plus aproape 7 kilometri dintr-un drum de legătură cu DN7, spre actualul punct de control pentru trecerea graniţei“, a declarat pentru gandul.ro Adrian Adler, managerul de proiect al constructorului, asocierea Astaldi-Max Boegl.

Termenul contractual pentru darea în folosinţă a lotului 1 Nădlac-Arad era 22 ianuarie 2015.

„Acest drum de legătură are doar două benzi, motiv pentru care propunem ca traficul pe lotul I să fie deschis doar pentru autoturisme. În caz contrar, apare riscul unor blocaje create de camioanele care în mod obişnuit aşteaptă în coloană controlul de la frontieră. Luăm în calcul şi posibilitatea ca tirurile să circule pe lotul I doar pe sensul spre Arad”, a declarat Adler.

Viteza maximă cu care se va putea circula deocamdată pe acest nou tronson de autostradă va fi de 100 kilometri la oră, potrivit informaţiilor obţinute de gandul.ro.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare