Se caută voluntari pentru promovarea Aradului

Publicat de actualitati-arad in 01 Dec, 2014 | Parerea ta

IMG_5754Asociaţia „Arad Capitală Europeană a Culturii 2021” caută voluntari care să se implice, să participe şi să sprijine acţiunile organizate pentru promovarea oraşului Arad în competiţia pentru desemnarea titlului de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

Conducerea Asociaţiei face un apel către cei care doresc să sprijine acest proiect să se înscrie ca voluntari.

Pe lângă activităţile şi proiectele la care vor putea să participe, voluntarii Asociaţiei pot să prezinte şi idei de proiecte şi programe, dar şi să facă propuneri cu privire la organizarea unor activităţi şi evenimente care să aibă ca scop promovarea cadidaturii Aradului în competiţia pentru desemnarea Capitalei Europene a Culturii în anul 2021.

Cei care doresc să devină voluntari ai Asociaţiei pot să se înscrie la noul sediu amenajat în centrul Aradului, pe Bulevardul Revoluţiei, nr. 97, etaj 1 (fostul sediu al Direcţiei Fiscale).

La noul sediu al Asociaţiei se asigură permanenţa pentru toţi cei cei care doresc informaţii despre proiectul “Arad – Capitală Europeană a Culturii 2021”.

Obiectivele Asociaţiei constau în reprezentarea Aradului în competiţia pentru câştigarea titlului de Capitală Culturală Europeană în anul 2021, organizarea de evenimente în vederea promovării patrimoniului cultural arădean, implicarea cetățenilor în elaborarea deciziilor și politicilor publice, în domeniul cultural, artistic, sportiv, social, de tineret, de divertisment, academic.

De asemenea, printre obiectivele Asociaţiei se mai află creșterea responsabilităților instituţiilor publice de cultură în raport cu cetățenii ca beneficiari direcți ai serviciilor publice culturale, promovarea elitelor din domeniile economic, social, cultural, învățământ, culte, dezvoltarea de parteneriate prin afilierea la organisme   naţionale şi internaţionale, realizarea de schimburi de experienţă cu oraşele care au avut titlul de capitală culturală europeană.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare