Ziarul electronic al arădenilor

Scrisoare deschisă adresată parlamentarilor PSD Arad

Grupul consilierilor municipali PNL Arad a transmis o scrisoare deschisă parlamentarilor PSD Arad.

Vă prezentăm integral scrisoarea consilierilor liberali.

„Stimați domni parlamentari PSD Arad,

În urma aprobării Bugetului de Stat, vă solicităm în scris, punctual, cu subiect și predicat, ce amendamente pentru Arad ați susținut în Parlament.

În cursul zilei de marți, colegul dvs, dl deputat Căprar ne explica într-un material că „Bugetul de Stat pe 2017 corespunde aşteptărilor cetăţenilor şi este centrat pe îmbunătăţirea calităţii vieţii românilor”. În urma acestei afirmații, întrebarea logică este: corespunde și așteptărilor arădenilor?!

Parlamentarii liberali de Arad, au depus amendamente pentru județul nostru, care au fost respinse în bloc.

PSD, partidul dvs, a refuzat arădenilor posibilitatea finalizării proiectelor importante pentru Arad: finalizarea Inspectoratului şcolar şi a Palatului Copiilor.

Tot partidul dvs a refuzat finanţarea centurii ocolitoare a oraşului Chişineu-Criş, a proiectelor de locuinţe destinate tinerilor, Şcoala Sportivă sau Catedrala nouă, chiar și sumele de investiții necesare pentru spitalele arădene.

Câți bani ați adus dvs pentru județul nostru, domnilor parlamentari PSD?! Sunteți la guvernare, aveți puterea în mâini și „pârghiile necesare”, cum spunea recent, senatorul PSD, Fifor, nu aveți nicio scuză. Unde sunt promisiunile pe care le-ați făcut în campanie, le țineți la sertar pentru următoarele alegeri?!

Acum a sosit momentul adevărului, Bugetul de Stat pe 2017, a fost aprobat de dvs, unde sunt investițiile pentru Arad, finanțările proiectelor, amendamentele PSD pentru județul nostru?!

Recent, ați încercat o acțiune pamfletară, v-ați mutat cabinetul parlamentar pe platoul Primăriei, folosindu-vă de sloganul „Aradul, înainte de toate!” În urma fondurilor pe care județul nostru îi primește de la guvernul Grindeanu, acel slogan ar trebui transformat în „PSD, înainte de toate!” Însă nu credem că aveți curajul necesar să vă afișați în fața Primăriei cu acest mesaj, în special acum.

Așadar, poate ați folosit metode de comunicare mai puțin eficiente, poate nu s-a transmis corect mesajul, astfel că, vă rugăm să ne precizați, concis și explicit toate amendamentele pe care dvs, parlamentari PSD de Arad, le-ați depus pentru județul nostru.

Vă mulțumim anticipat,

Atât noi, cât și arădenii, așteptăm cu nerăbdare răspunsul dvs.“.

Cu deosebită considerație,

Grupul consilierilor municipali PNL Arad

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *