Ziarul electronic al arădenilor

„Şcoala altfel” la Poliţia de Frontieră Arad

3Peste 60 de elevi din cadrul Şcolii Gimnaziale „Iosif Moldovan” Arad au participat la activitatea organizată de reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad  în cadrul programului „Să ştii mai multe să fii mai bun”.

În data de 20.04.2016, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Arad au fost invitaţi la Şcoala Gimnazială “Iosif Moldovan” să le prezinte elevilor aspecte legate de activitatea Poliţiei de Frontieră, în cadrul programului „Să ştii mai multe să fii mai bun”.

La activitatea desfăşurată, la care au participat peste 60 de elevi, poliţiştii de frontieră arădeni au prezentat istoria instituţiei, activităţile desfăşurate în  punctele de trecere a frontierei şi principalele atribuţii ale politiştilor de frontieră.

De asemenea, elevii au vizionat filme cu prezentarea tehnicii din dotare, mijloacele de transport şi aparatura de vedere pe timp de zi/noapte.

Activitatea s-a încheiat cu o secţiune interactivă, în cadrul căreia reprezentanţii S.T.P.F. Arad au răspuns la întrebările celor mici şi totodată elevii au completat pe post-it-uri răspunsul la întrebarea “De ce ai vrea să devii poliţist de frontieră?”.  Motivele scrise au fost lipite pe un poster care va rămâne afişat în sala de lectură a şcolii Gimnaziale “Iosif Moldovan”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de STPF Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *