Ziarul electronic al arădenilor

„Școala altfel” alături de jandarmii arădeni

Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a deschis porțile pentru a primi vizita elevilor care, în această perioadă, sunt angrenați în activități în cadrul Programului ”Școala altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Astfel, timp de trei zile, în perioada 19-21 aprilie a.c., peste 600 de elevi din școli și grădinițe din municipiul și județul Arad, împreună cu cadre didactice și părinți, au vizitat sediul Jandarmeriei Arad, pentru a cunoaște mai bine activitatea cadrelor militare.

Pe timpul vizitelor organizate, oaspeții au urmărit defilarea efectivelor din structura detașamentului mobil, a grupei de conductori câini serviciu și a tehnicii auto. Spre surpriza celor prezenți, efectivele care au defilat au fost conduse de o elevă în clasa I a Școlii Generale 22 ”Caius Iacob” Arad. Au fost prezentate, de asemenea, exerciții demonstrative specifice misiunilor de ordine publică, inclusiv cu câinii de serviciu.

Cei prezenți au vizitat spațiile unde jandarmii arădeni își desfășoară activitatea și standurile organizate special pentru ”Ziua Porților Deschise”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *