Ziarul electronic al arădenilor

Schimb de experiență între poliţiştii arădeni şi cei din Békés

politisti1În perioada 25 iulie – 21 august, poliţiştii arădeni şi cei din judeţul Békés, Ungaria, au din nou ocazia de a avea un benefic schimb de experienţă, în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a acţiunilor comune desfăşurate sub genericul „Estival”, în vederea prevenirii şi scăderii numărului de infracţiuni specifice sezonului, atât în România cât şi în Ungaria.

Astfel, poliţiştii maghiari aflați în această perioadă în municipiul Arad participă, împreună cu agenții de poliție arădeni, la activităţi curente de menținerea ordinii și liniștii publice.

Similar, în județul vecin din Ungaria, poliţiştii arădeni participă la acţiuni de patrulare pe ştrandul din localitatea Gyula și în zonele adiacente acestuia, şi la activităţi specifice de menţinere a ordinii publice în zonele des frecventate de turişti români.

Întreaga perioadă de desfăşurare a activităţilor de cooperare în patrule mixte româno-maghiare constituie, un bun prilej pentru realizarea unui schimb de experienţă şi bune practici, atât în mediul urban cât şi în mediul rural, în beneficiul reciproc al tuturor celor responsabili cu menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *