Scandalul pasajelor. Falcă: „Prefectul a solicitat Poliției un control la Primărie“

Publicat de actualitati-arad in 21 May, 2014 | Parerea ta

pasaj-300x225Primarul Gheorghe Falcă susține că prefectul județului, Cosmin Pribac, a solicitat Poliției un control la Primărie cu privire la legalitatea amplasării panourilor informative lângă cele două pasaje aflate în construncție pe șoseaua de centură a Aradului.

„Adevărul despre pasajele de pe șoseaua de centură a municipiului Arad îl deranjează foarte tare pe domnul Ponta. Prefectul, reprezentantul Guvernului, a solicitat Poliției un control la Primăria Arad privind amplasarea panourilor de la șantierele abandonate ale pasajelor. Așa știe PSD să relaționeze cu cetățenii și cu doleanțele lor“, a declarat Falcă.

Primarul a mai afirmat că „prin mesajul de pe aceste panouri, comunitatea noastră își exprimă în mod legitim nemulțumirea față de faptul că din 1 august 2012 Guvernul a oprit finanțarea și lucrările“.

„Tot prin acest mesaj, Aradul solicită finalizarea acestor investiții. Constatăm că există persoane care ar face orice ca astăzi Aradul să nu fie auzit – sunt reprezentanții PSD, cei care din 2012 refuză să răspundă la solicitările arădenilor și ne comunică minciuni în fiecare zi din calendar“, a mai declarat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

La sfârșitul săptămânii trecute, lângă cele două pasaje au fost montate panouri informative cu mesajul: „Vă aflaţi pe un drum naţional. Guvernul României a sistat lucrările la acest pasaj în August 2012. Suntem în 2014: Aradul aşteaptă finanţarea“.

Conform Primăriei, panourile informative amplasate lângă șantierele pasajelor de pe centura Aradului au fost instalate în urma hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 107/14.04.2014, cu autorizație de construire în condițiile prevăzute de lege.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare