Ziarul electronic al arădenilor

,,Săptămâna comediei”, la Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad. PROGRAM

La Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad, luna martie începe cu „Săptămâna comediei“, ediția a patra, eveniment care se va desfășura în perioada 1-8 martie. Proiectul „Săptămâna comediei“ s-a bucurat de mare succes încă de la prima ediție și în fiecare an sălile teatrului au fost neîncăpătoare pentru iubitorii spectacolelor de comedie.

În perioada 1- 8 martie, atât la sala mare cât și la sala Studio sunt programate șapte dintre cele mai savuroase comedii din repertoriul teatrului, spectacole îndrăgite de spectatori și care fac săli pline la  fiecare reprezentație.  Astfel, timp de o săptămână, spectatorii noștri vor avea parte de spectacole de calitate, de veselie, bună dispoziție și  relaxare.

„Săptămâna comediei“ debutează miercuri, 1 martie,  când  este programată cea mai  nouă producție a instituției.

Spectacolul  ,,Orașul nostru” are la bază un scenariu adaptat după piesa lui Thornton Wilder. Regia poartă semnătura lui Cristian Ban iar scenografia  este realizată de Cristina Milea.  Distribuția este alcătuită  din  actorii: Ioan Peter/regizorul, Cecilia Lucanu-Donat/Margareta, Alex Mărgineanu/Eugen, Angela Petrean Varjasi/Celia, Dorina Darie-Peter/Maria, Ștefan Statnic/doctorul, Robert Pavicsits/lăptarul, Roxana Sabău/lăptăreasa, Călin Stanciu/Arthur.

Premiera spectacolului ,,Orașul nostru” va avea loc duminică, 26 februarie 2017,  la sala Studio a teatrului, de la ora 19.00.

Toate spectacolele din perioada  1- 8  martie  vor avea un preț special  de numai 10 lei, indiferent de categoria de vârstă sau de locul din sală.

Pentru proiectul „Săptămâna comediei“ se pun în vânzare la un preţ avantajos, un număr limitat de abonamente care oferă posibilitatea vizionării tuturor spectacolelor programate. Prețul unui abonament este de 50 lei.

La edițiile trecute ale „Săptămânii comediei“, abonamentele s-au epuizat în numai câteva zile.

Biletele și abonamentele pentru „Săptămâna comediei“ se vor pune în vânzare  joi, 16 februarie. Agenția teatrului va fi deschisă după următorul program: de marți  până vineri între orele 10.00 –  14.00 și 17.00 – 19.00 iar sâmbătă și duminică între orele 10.00 – 12.00 și 17.00 – 19.00.

De asemenea, spectatorii  pot achiziționa bilete  și online accesând platforma www. biletmaster.ro.

Program:

Miercuri, 1 martie, ora 19.00 – sala Studio

,,Orașul nostru” – un scenariu adaptat după piesa lui Thornton Wilder, Regia –  Cristian Ban

Joi, 2 martie, ora 19.00 – sala mare

,,Gaiţele” de Alexandru Kiriţescu, Regia – Laurian Oniga

Vineri, 3 martie, ora 19.00 – sala Studio

,,Ursul” după A.P. Cehov, Regia –  Florin Covalciuc

Sâmbătă, 4 martie, ora 19.00 – sala Studio

,,Cerere în căsătorie” după A. P. Cehov, Traducerea și adaptarea scenică – Florin Covalciuc

Duminică, 5 martie, ora 19.00 – sala mare

,,Take, Ianke și Cadîr” de Victor Ion Popa, Regia – Laurian Oniga

Marți, 7  martie, ora 19.00 – sala mare

,,Căsătoria” de N.V.Gogol, Regia și decorul –   Laurian Oniga

Miercuri, 8 martie, ora 19.00 – sala mare

,,Revizorul” de N.V. Gogol, Regia – Laurian Oniga

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.