Săplăcan: „Nu am venit pe picior de război în CLM“

Publicat de actualitati-arad in 17 Jul, 2014 | Parerea ta

saplacanNoul membru al Consiliului Local al Municipiului Arad, social-democratul Gheorghe Săplăcan, a depus, joi, jurământul, după care a afirmat că vrea să aibă o activitate „constructivă“ și că este mândru că este arădean.

Săplăcan a acces în CLM Arad după demisia conservatorului Gheorghe Ghilință.

După depunerea jurământului, Gheorghe Săplăcan le-a mulțumit colegilor din Consiliu pentru votul în unanimitate pe care i l-au acordat.

„Sunt român şi sunt mândru că sunt român. Sunt arădean şi sunt mândru că sunt arădean. Nu am venit pe picior de război în Consiliul Local Municipal. Vreau să am o activitate constructivă, să fac tot ce pot pentru cetăţenii municipiului Arad şi pentru cei care m-au votat şi pentru cei care nu m-au votat. Asta, pentru că suntem aici în slujba cetăţenilor”, a spus Săplăcan.

Gheorghe Săplăcan va face parte din Comisia de Urbanism, Protecţia Mediului şi Turism a Consiliului Local Municipal.

La finalul şedinţei de joi, Glad Varga (PDL) a anunţat că de la 1 august nu va mai activa în Consiliul Local Municipal, după ce şi-a depus demisia din funcția de consilier.

„Vreau să mulţumesc domnului primar, domnilor viceprimari, doamnei secretar, consilierilor locali pentru îndrumările pe care mi le-au dat de-a lungul celor doi ani în care am activat ca şi consilier, pentru susţinere şi pentru buna colaborare”, a spus Glad Varga.

În luna august urmează să fie validată ca şi consilier local Adriana Chirilov (PDL), care va ocupa locul rămas vacant în urma demisiei lui Glad Varga.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare