Ziarul electronic al arădenilor

Salată veselă

Ingrediente:

Emmentaler tăiat cubuleţe

o tijă de ţelină tăiată felii

un măr galben tăiat felii

o jumătate de ceapă roşie tăiată rondele

o linguriţă seminţe de in

o linguriţă seminţe de floarea soarelui crude

două linguri de muştar de Dijon

o lingură de miere de albine

două linguri ulei de măsline

două frunze de salată

Mod de preparare:

Amestecăm muştarul de Dijon cu mierea şi uleiul de măsline, obţinând dressingul pentru salată. Punem ingredientele într-un bol, le amestecăm şi apoi turnăm dressingul peste ele. Le amestecăm uşor, după care le aşezăm în farfurie pe un pat făcut din frunzele de salată. La final putem presăra peste şi câteva frunzuliţe de busuioc.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.