Ziarul electronic al arădenilor

Salată de varză dulce cu roşii şi morcov

Ingrediente:

o varză

un morcov

o roşie

2 căţei usturoi

cimbru, sare, piper, zeama  de la o lămâie

ulei

Mod de preparare:

Varza se curăţă de frunzele rele, se spală bine, se taie în două şi fiecare bucată se toacă foarte fin. Varza se freacă cu sare grunjoasă şi se lasă 15 minute să se înmoaie. Tăiem o roşie fin, un morcov îl dăm pe răzătoarea mare şi apoi le punem peste varză şi amestecăm cu vârful degetelor. Potrivim de sare, piper, adăugăm şi puţin cimbru, zeama de la o lămâie şi puţin ulei. La final mai adăugăm 2 căţei de usturoi tocat fin.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.