Ziarul electronic al arădenilor

Salată de pui cu cartofi

Ingrediente:

un piept de pui

800 gr. cartofi

o ceapă roşie

jumătate gogoşar murat

3 linguri maioneză

sare

piper

jumătate lingură zeamă de lămâie

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spală şi se pune la fiert în apă cu un praf de sare. Când s-a fiert şi  s-a răcit, se taie cubuleţe.

Cartofii curăţaţi şi spălaţi se taie cubuleţe şi se pun la fiert cu un praf de sare. Când s-au fiert, se scot din apă şi se lasă la răcit.

Ceapa se taie solzişori şi se pune într-un castronel cu o jumătate de lingură zeamă de lămâie.

Gogoşarul se taie fâşii.

Se amestecă legumele cu pieptul de pui, se condimentează cu sare şi piper şi se omogenizează cu maioneză.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.