Ziarul electronic al arădenilor

Salată de paste

Ingrediente:

400 gr. paste

o conservă porumb mică (100 gr.)

o conservă mică mazăre (100 gr. )

200 gr. carne curcan

două linguri maioneză

o lingură smântână

6 bucăți mozzarela

busuioc proaspăt

sare

piper

ulei de măsline

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert, se adaugă sare în apă și se lasă să fiarbă conform indicațiilor de pe ambalaj.

Carnea de curcan fiartă se taie cubulețe. Când pastele sunt fierte se strecoară și se trec printr-un jet de apă rece, se adaugă ulei de măsline 2-3 linguri cam cât e nevoie să se desprindă bine una de cealaltă, apoi se lasă să se răcească, se adaugă peste paste carnea tăiată cubulețe, mazărea, mozzarela și porumbul.

Se amestecă bine și apoi se adaugă sare, piper, maioneză și smântana iar la sfârșit frunzele de busuioc proaspăt.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *