Salată de paste

Publicat de actualitati-arad in 17 Dec, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

300 gr. paste (fusilli/penne/farfalle)

o conservă mică de mazăre

jumătate de măr

100 gr. șuncă

100 gr. cașcaval ras

maioneză

sare, piper

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă cu sare după preferințe, se strecoară bine și se pun într-un castron mare. Se taie șunca și mărul cubulețe micuțe și se pun peste paste împreună cu mazărea stoarsă și cașcaval ras și se asezonează cu sare și piper.

Se face maioneza din un gălbenuș fiert și unul crud și se pune peste paste.

Se poate servi când e gata sau după ce a stat un pic la frigider.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare