Ziarul electronic al arădenilor

Salată de legume

Ingrediente:

500 g fasole verde

7 cartofi potriviţi

2 morcovi mici

zeama de lămâie

sare, piper

ulei de măsline

5 fire de pătrunjel verde

Mod de preparare:

Se fierb cartofii şi morcovii. Când s-au fiert se lasă la racit, apoi se curăţă şi se taie cartofii cubuleţe şi morcovii rondele.

Într-o altă oală se pune apă cu sare la fiert. Se curăţă păstăile, se rup în două, se spală şi când a început să fiarbă apa se pun la fiert timp de 10 min. După aceea se călesc cu puţină apă rece şi se pun la scurs.

Se  pun toate legumele într-un bol, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, sare, piper, zeama de lămâie, ulei de măsline şi se amestecă.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *