Salată de dovlecei copți

Publicat de actualitati-arad in 24 Sep, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

2 dovlecei mici

3 căței de usturoi

ulei de măsline, sare, piper, mărar proaspăt

Mod de preparare:

Spălăm dovleceii și îi tăiem fâșii lungi (cu tot cu coajă) pe care le presărăm cu sare și le lăsăm aproximativ 15-30 minute într-o sită, să iasă apa din ei.

Punem fâșiile scurse bine de apă pe grătarul încins și le lăsăm să se rumenească pe ambele părți.

Între timp zdrobim cățeii de usturoi și facem un mujdei adăugând ulei de măsline, sare și piper.

Când dovleceii sunt gata, adăugăm peste ei mujdeiul de usturoi și mărarul tocat.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare