Ziarul electronic al arădenilor

Salată de crudităţi

Ingrediente:

un măr mare

o varză mică

o ţelină

un morcov

maioneză

sare

piper

zeama de la o lămâie

câteva felii de şuncă

Mod de preparare:

Varza se toacă mărunt, se freacă cu puţină sare şi se pune într-un bol. Ţelina se curăţă, se dă prin răzătoarea mare şi se pune peste varză. Morcovul se curăţă, se dă prin răzătoarea mare şi se adaugă şi el.

Mărul se curăţă şi se dă prin răzătoarea mare şi se adaugă şi el.

Se amestecă crudităţile cu zeama de lămâie şi se lasă circa două ore la frigider acoperite cu o folie.

După aceea se scurg de zeamă şi se adaugă maioneza, sare şi piper după gust.

Se pune peste felia de şuncă şi se rulează.

Se pot servi în orice moment.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *