Ziarul electronic al arădenilor

Salată de cartofi

Ingrediente:

6 cartofi

3 morcovi

două cepe (albă, roşie)

o conservă mică de porumb

6 felii groase de gogoşari în oţet

o conservă mică de ton

100 gr. paste (fundiţe)

100 gr. măsline negre

două linguri muştar clasic

sare, piper, ulei de măsline, ierburi de Provance

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, morcovii şi pastele în oale separate, în funcţie de timpul de fierbere (cartofii şi morcovul 30 de minute, ouăle 10 minute, pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj). Se lasă să se răcorească uşor după care se curăţă şi se tăie după dorinţă.

Se tăie cepele şi gogoşarii julien.

Se amestecă ingredientele (inclusiv porumbul şi măslinele), se potriveşte gustul de sare, piper, ulei, muştar, ierburi uscate.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.