Ziarul electronic al arădenilor

Salată cu macrou marinat

Ingrediente:

3 cartofi roz (cca 400 g)

două cepe de apă

4 bucăţele macrou marinat (cca 300 g)

150 g

măsline

sare, piper

ulei de masline, otet

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în coajă, apoi se curăţă şi se lasă la răcit. Ceapa se taie peştişori şi se freacă cu puţină sare, cât se se înmoaie puţin. Se tăie în bucăţele mai mici macroul marinat şi se elimină eventualele oase. După ce s-au răcit cartofii se taie în cubuleţe potrivite, se pun într-un castron, se presară sare şi piper peste ei, se amestecă, apoi se adaugă ulei de măsline şi oţet. Se lasă cca 10 min să se întrepătrundă aromele, apoi se adaugă ceapa, peştele şi măslinele şi se amestecă. Dacă mai este nevoie se mai adaugă sare, piper, ulei şi oţet, în funcţie de preferinţe. Se poate servi şi cu maioneză sau ou fiert.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *