Ziarul electronic al arădenilor

Salată cu leurdă

Ingrediente:

300 gr. orez pentru salate

150 gr. porumb dulce

100 gr. mazăre boabe

o legătură mică de leurdă

o linguriță rasă de peperoncino

o tijă de apio

roșii cherry

arpagic roșu (5-6 bucăți)

un cub de unt

ulei de măsline aromatizat

sare roz

Mod de preparare:

Se pune orezul la fiert în apă cu sare urmând indicațiile de pe ambalaj. De regulă, acest orez este fiert când apa se evaporă complet. Între timp se sotează apio și arpagicul. Se adaugă leurda, mazărea, porumbul și peperoncino iar mai apoi orezul fiert.

Opțional, se poate sota un ciorchine de roșii cherry în puțin ulei de măsline aromatizat. Se amestecă toate ingredientele și se potrivește de sare roz.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.