Ziarul electronic al arădenilor

Salată caldă de cartofi cu ouă și roșii

Ingrediente:

câteva frunze salată iceberg

4-5 cartofi

două ouă

o ceapă albă mică

două roșii

2-3 linguri maioneză

Puțin oțet

sare/piper

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert în coajă în apă cu sare, pentru circa 20-30 minute. Se scot pe o farfurie când sunt gata și se lasă puțin să se răcească. Se curăță de coajă și se taie cubulețe.

Ouăle se pun la fiert 4-5 minute, să fie tari, se curăță de coajă și se taie cubulețe mici.

Punem cartofii într-un castron mare, împreună cu ouăle tăiate, ceapa tăiată mărunt.

Salata o spălăm bine și o tăiem fâșii subțiri, amestecăm toate ingredientele, punem sare și piper, oțetul și maioneza. Roșiile se taie felii subțiri, se amestecă cu celalalte ingrediente.

Se servește atât rece cât și caldă.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.