Salată caldă

Publicat de actualitati-arad in 03 Dec, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

150 gr. conopidă

o mână frunze de spanac

un căţel de usturoi

două linguri ulei de măsline

70 gr. kaiser

sare, piper mozaic măcinat

Mod de preparare:

Se fierb bucheţelele de conopidă în apă clocotită cu un praf de sare 5 minute, până se înmoaie uşor, apoi se scuge apa, se trece conopida printr-un jet de apă rece şi se scurge din  nou.

Se taie kaiserul fâşii şi se pune la prăjit într-o lingură de ulei de măsline. Se lasă mai mult sau mai puţin în funcţie de gustul fiecăruia. Când este gata se scoate pe o farfurie şi se păstrează la cald.

Se pune restul de ulei de măsline şi adaugă conopida scursă. Se lasă până începe să se rumenească uşor, amestecând din când în când. Când este gata se adaugă usturoiul  tăiat felii, se lasă 30 de secunde, apoi se pune spanacul spălat şi scurs. Se presară piperul şi sare. Se lasă până frunzele încep să se înmoaie, se pune kaiserul, se omogenizează şi se serveşte caldă.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare