Salarii de peste 900 de euro – expert accesare fonduri europene

Publicat de actualitati-arad in 25 Jan, 2017 | Parerea ta

Profesia de expert în accesare fonduri europene este o opţiune de mare actualitate pentru candidaţii care au urmat studii superioare.

Absolvenţii de facultate care vor să lucreze ca experţi accesare fonduri europene vor urma un curs acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificare.

”Candidaţii care promovează examenul, obţin un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, precum şi în țările UE şi un supliment descriptiv în care sunt enumerate abilităţile profesionale dobândite ,” a declarat președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

Printre competenţele dobândite în cadrul cursului enumerăm: documentarea necesară realizării proiectului, etapele și elaborarea proiectului finanţat prin fonduri europene.

Informații și înscrieri: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, str. Cloșca nr.5, tel.: 0730 188 299 sau 0257 200.800,  e-mail: carmen.crisan@ccia-arad.ro.

Persoană de contact: prof. Carmen Marinela Crișan – manager formare profesională.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare