Sală de sport în fostul punct termic de pe Aleea Predeal

Publicat de actualitati-arad in 20 Jun, 2013 | Parerea ta

IMG_8292GALERIE FOTO Sala de sport pentru haltere și judo, amenajată în fostul punct termic de pe Aleea Predeal din cartierul Aurel Vlaicu, a fost predată de Primărie către Clubul Sportiv Municipal Arad, aici urmând să se organizeze, la sfârşitul acestei săptămâni, o competiţie internaţională de haltere.

„Pentru a veni în sprijinul sportului pentru toţi, a sportului de performanţă şi pentru asigurarea condiţiilor organizatorice şi a materialelor de practicare a educaţiei fizice şi sportului în cartierele municipiului Arad, au fost transformate şi amenajate în săli de sport mai multe puncte termice dezafectate. Acesta este un exemplu despre cum se poate transforma o clădire dezafectată într-o oportunitate”, a menționat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Sala de sport de pe Aleea Predeal are o suprafață 418 mp, iar aici au fost amenajate un loc de antrenament, spațiu pentru competiţii, grupuri sanitare. De asemenea, au fost achiziţionate echipamente sportive.

Viorel Bitang, directorul Clubului Sportiv Municipal Arad, a precizat că transformarea punctelor termice în săli de sport este „o reuşită a mişcării sportive arădene“.

Prima competiţie organizată în noua sală de sport de pe Aleea Predeal va marca împlinirea a 40 de ani de la înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal Arad. Concursul internaţional de haltere „Cupa CSM Arad” va începe sâmbătă, la ora 10.00.

„La această competiţie vor participa sportivi din trei ţări şi cei mai reprezentantivi sportivi ai secţiilor de haltere din România. Sperăm să verificăm nivelul de pregătire a componenţilor loturilor naţionale şi să facem o bună imagine halterelor din Arad şi România. Partenerii noştri internaţionali vor vedea că la Arad funcţionează o secţie puternică de haltere, care va intra, sperăm noi, într-un circuit”, a spus Vasile Păltineanu, director adjunct al Clubului Sportiv Municipal Arad.

De asemenea, Adrian Jigău, antrenor în cadrul CSM Arad, a spus că se doreşte acapararea la noua sală de sport a elevilor din cartierul Aurel Vlaicu, dar şi din restul şcolilor din municipiu.

Punctele termice în care vor funcționa săli de sport au fost dezafectate după ce în cartiere au fost instalate module termice. Alte săli de sport care au fost amenajate în puncte termice vor fi inaugurate, în perioada următoare, în cartierele Alfa şi Funcţionarilor.

AICI FOTO DIN SALA DE SPORT

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare