S-a lansat e-story.ro!

Publicat de actualitati-arad in 28 Aug, 2015 | Parerea ta

e storyProiectul e-story – Trienala Internațională de Ex libris a lansat astăzi pagina web dedicată evenimentului: e-story.ro.

Pe această pagină, artiștii sunt invitați să creeze și să inscrie lucrările de Ex libris folosind Aplicația special concepută, creând: Ex libris pentru e-book. Participarea artiștilor la această trienală este gratuită și termenul limită de înscriere este 1 noiembrie 2015.

Juriul evenimentului este compus din Mihai Zgondiu, Adriana Oprea și George Sabău, iar președintele juriului, și totodată curatorul expoziției, este Ileana Selejan. Aceasta a absolvit programul de doctorat al Institutului de Arte Frumoase din New York, iar în prezent beneficiază de bursa curatorială Linda Wyatt Gruber ’66 pentru fotografie in cadrul Davies Museum – Wellesley College. În urma selecției lucrărilor digitale înscrise pe site, juriul va acorda Premiul Trienalei în valoare de 500 Euro.

Publicul va putea viziona lucrările participante direct pe pagina e-story.ro, în publicația digitală a Trienalei, precum și în cadrul expoziției care va avea loc la Muzeul de Artă Arad în perioada 8 – 28 decembrie 2015.

Proiectul expozițional este gândit ca o continuare a unui alt proiect denumit Istorii, organizat către Complexul Muzeal Arad în colaborare cu Asociația Producătorilor de Artă.

Proiectul Istorii/e-book aduce în atenția publicului 5 povești mai puțin cunoscute din trecutul Aradului. Aceste fragmente de istorie locală sunt adunate într-o carte, în format e-book, care este punctul de pornire și inspirație pentru artiștii participanți la Trienala Internațională de Ex libris. Istorii/e-book, nu este doar o sursă de inspirație pentru artiști, ci și cartea propriu-zisă pe care se vor aplica lucrările selectate.

e-story – Trienala Internațională de Ex libris este un eveniment organizat de Asociația Producătorilor de Artă, cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură și al Complexului Muzeal Arad. Mai multe informatii se pot gasi si pe pagina de facebook: Asociatia Producatorilor de Arta.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociaţia Producătorilor de Artă. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare