Ziarul electronic al arădenilor

S-a întâmplat la Țipar. Patron bătut de hoț

bataiePatronul unei societăți comerciale din localitatea arădeană Țipar a fost bătut de un hoț care a intrat în unitate și a fost suprins în timp ce intenționa să sustragă diverse produse.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au dispus trimiterea în judecată a unui minor şi a lui Tinka Atilla, arestaţi preventiv într-o altă cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Conform procurorilor, în noaptea de 5/6 septembrie 2014, Tinka Atilla şi minorul au pătruns, prin efracţie, în incinta unei societăţi comerciale din Ţipar, pentru a sustrage diverse bunuri.

După ce s-a declanşat sistemul de alarmă, minorul a părăsit locul faptei pentru a nu fi descoperit şi capturat, iar Tinka Atilla, înarmat cu o rangă metalică, a continuat activitatea infracţională.

El a sustras 10 pachete de ţigări şi 50 lei, dar fost surprins de administratorul unității. „Tinka Atilla şi-a ascuns fizionomia, trăgându-şi o cagulă pe cap, şi a aplicat victimei multiple lovituri în zona capului, cu acel corp contondent avut asupra sa, în scopul de a-şi asigura scăparea şi produsul infracţiunii“, se menționează într-o informare a procurorilor.

În urma agresiunii, administratorul a suferit leziuni, având nevoie 9 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Chişineu Criş.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.