S-a deschis sezonul estival la Ștrandul Neptun

Publicat de actualitati-arad in 01 May, 2014 | Parerea ta

strand neptunGALERIE FOTO Sezonul estival la Ștrandul Neptun a fost deschis oficial joi, iar numeroși arădeni au ales să-și petreacă ziua de 1 Mai la această bază de agrement, intrarea fiind liberă.

Cei care au intrat în bazine pentru a face baie au fost în general tinerii, deşi apa, inclusiv cea termală, a fost rece.

Chiar dacă că ziua nu a fost una călduroasă, au fost și persoane care au ales să stea la plajă, mai ales în zona bazinelor.

De asemenea, numeroși arădeni au ales să se plimbe pe aleile ștrandului.

Singurul loc unde nu a fost lume a fost zona bazinelor pentru copii, unde, deşi au fost aduse jocuri acvatice noi, apa din bazine a fost rece.

Intrarea la Ștrandul Neptun a fost liberă în această zi, urmând ca de vineri să se facă pe bază de bilete sau abonamente.

Prețurile biletetelor de intrare la ştrand, în zona I, cea pentru adulţi şi tineret, rămân neschimbate faţă de anul trecut. Astfel, prețul unui unui bilet în această zonă, va fi 10 lei, preţ întreg, şi 6 lei, preţ redus.

Prețul biletului de acces în zona II, care cuprinde zona ştrandului pentru copii şi vârstnici, zona comercială şi zona de căsuţe, va fi de 2,5 lei.

Un bilet de intrare la evenimente speciale va costa 2 lei.

Prețul întreg al unui abonament la ștrand, în zonele I și II, va fi de 550 lei, iar un abonament la preț redus va costa 200 lei.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare