Ziarul electronic al arădenilor

Ruladă de carne la cuptor

Ingrediente:

500 gr. de carne de porc tocată

500 gr. carne afumată de porc tocată

100 gr. caşcaval

100 gr. parmezan ras

100 gr. brânză de vaci

200 gr. de ciuperci

3 ouă

o ceapă

sare, piper

Mod de preparare:

Carnea tocată se amestecă împreună cu brânza de vaci rasă, parmezanul, două ouă, puţină sare şi piper. Când s-au omogenizat ingredientele se pune compoziţia pe o hârtie de copt şi se întinde cu sucitorul.

Se rade parmezan şi brânza de vaci deasupra, se aşează feliile de caşcaval, ciupercile din conseră şi feliile de ceapă tăiate subţiri. Se rulează cu ajutorul hârtiei de copt, se aşează într-o formă rulada formată, se bate un ou şi se unge cu el rulada deasupra.

Se pune forma în cuptor la 200 de grade 50 de minute.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.