Ruladă cu căpşuni

Publicat de actualitati-arad in 14 Jun, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

Blat

4 ouă

4 linguri zahăr

4 linguri făină

1/2 praf de copt

esenţă de vanilie

Crema

150 ml frişcă

200 g căpşuni

dulceaţă de căpşuni

Mod de preparare:

Mixăm albuşurile spumă cu un praf de sare, adaugăm pe rând gălbenuşurile, amestecând bine după fiecare, făină amestecată cu praful de copt, esenţă şi amestecăm uşor cu o lingură. Turnăm compoziţia în tavă tapetată cu hârtie de copt, dăm la cuptorul încăzit până trece testul cu scobitoarea. Răsturnăm blatul pe altă foaie de copt şi rulăm, lăsăm să se răceasca bine.

Pentru cremă mixăm frişca după care adăugăm căpşunile tăiate în bucăţi, amestecăm.

Desfacem rulada, o ungem cu dulceaţă de căpşuni, adăugăm crema şi rulăm din nou. Se înveleşte în folie alimentară şi se dă la rece două ore. Se decorează cu ciocolată topită şi căpşuni.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare