Roșii umplute cu spanac

Publicat de actualitati-arad in 25 Nov, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

două roșii

150 gr. spanac congelat

o lingură semințe de pin

două linguri ulei

sare

piper măcinat

usturoi

Mod de preparare:

Se taie usturoiul felii și se pune într-o lingură de ulei încins să se rumenească ușor. Se adaugă spanacul ușor decongelat, se condimentează cu sare și piper și se lasă  câteva minute până seaca toată zeama. Într-o tigaie uscată se pun semințele de pin și se prăjesc ușor. Se dă spanacul jos și se amestecă cu semințele de pin. Se spală roșliile bine, apoi se taie un capac. Cu ajutorul unei linguri se scoate mijlocul bine, se presară cu puțină sare și se umple cu spanacul. Se pun capacele, se așează roșiile într-o tavă unsă cu cealaltă lingura de ulei și se dă la cuptorul preîncălzit 15 minute, până roșiile încep să se înmoaie. Se servesc imediat.

sursa: bucatatras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare