Rochii de mireasă, „măritate” la târg

Publicat de actualitati-arad in 16 Feb, 2013 | 3 Commentarii

IMG_3844GALERIE FOTO Peste 100 de rochii de mireasă, printre care și creații ale unor cunoscuți designeri, pot fi cumpărate, la prețuri mai mici decât cele inițiale, în cadrul unei campanii intitulată „Mărită-ți rochia de mireasă“.

Campania  a fost iniţiată pentru a ajuta viitoarele mirese să-şi aleagă modele cât mai variate de rochii, purtate deja, la prețuri cu până 50 la sută mai mici decât preţul iniţial.

Rochiile, care au prețuri cuprinse între 150 euro și 1.500 euro, au fost expuse la târgul „Petreceri de vis“, care se desfășoară la Complexul Expo Arad Internațional.

Iniţiatoarele campaniei, trei tinere din Arad, au spus că idea le-a venit în momentul în care au încercat să-și vândă rochiile pe care le-au purtat la nunta lor.

„În urmă cu un an, sora mea s-a căsătorit şi, evident, la fel ca alte fete, a cheltuit o grămadă de bani pentru rochia de mireasă. A dus-o la curăţătorie şi după nuntă a încercat să o vândă, ca să-şi recupereze o parte din bani. A dat anunţuri pe tot felul de site-uri. Şi aşa a fost gândită campania «Mărită-ţi rochia de mireasă». Tinerele doresc să cheltuiască o sumă mai mică de bani pe rochia de mireasă, iar astfel le este mult mai uşor să-şi cumpere. În trei săptămâni, după un anunţ dat pe o reţea de socializare, am strâns 107 rochii şi să sperăm că o să vindem cât mai multe”, a spus Alexandra Gligor, una dintre inițiatoarele campaniei.

Cea mai scumpă rochie expusă la standul „Mărită-ţi rochia de mireasă”, din cadrul târgului de la Expo Arad, costă 1.500 euro și este un model din Italia, lucrat manual. Rochia are o broderia franţuzească, care a costat 2.000 de euro, dar și un voal scurt, unul lung şi o trenă.

O altă rochie expusă este un model unicat, lucrat manual, din SUA, şi costă 1.300 de euro, preţul iniţial fiind de 3.500 de euro.

Printre rochiile expuse la stand se află și două rochii de mireasă purtate de Gabriela Şimon, soţia fostului adjunct al comandatului Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad. Una dintre rochii a fost purtată la petrecerea de nuntă organizată la Monaco, iar cealaltă la nunta organizată la Arad.

Prețurile rochiilor „de măritat“ sunt negociabile.

Rochiile expuse au etichete cu o scurtă prezentare, precum și cu datele de contact ale celor care le vând.

Pentru că în urma anunţului de pe site-ul de socializare numărul rochiilor de mireasă adunate este foarte mare, iniţiatoarele campaniei vor să-şi deschidă în Arad un magazin de tip consignaţie, unde să pună în vânzare rochiile.

„Am avut foarte multe solicitări din partea fostelor mirese, astfel că o să mai luăm rochii şi după târg. În viitor o să le aşteptăm pe fete să-şi «mărite» sau să-şi cumpere rochii într-o consignaţie pe care urmează să o deschidem”, a menționat Roxana Chifan.

Târgul „Petreceri de Vis” se desfășoară în perioada 15-17 februarie și reunește firme de profil din România și Ungaria, care prezintă noutăți și tendințe în materie de rochii de mireasă și costume pentru miri, ținute de seară, pantofi, bijuterii și accesorii, aranjamente florale, locații pentru petreceri, servicii foto-video și sonorizare, coafuri și machiaje, agenții de turism, servicii de catering, torturi și prăjituri.

În cadrul târgului este expusă o mașină de epocă pentru cei ce vor să organizeze o nuntă vintage.

AICI FOTO CU ROCHIILE „DE MĂRITAT”

Share Button

comentarii

3 comments

  1. Sunt de acord cu Bodo Judita, efectul vizual este mult mai puternic cand rochia este imbracata de o domnisoara decat daca o vedem pe umeras.

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare