Ziarul electronic al arădenilor

Rezultatele probei scrise a concursului pentru funcţiile de director şi director adjunct la grădinițe și școli

comunicat-presa-11-300x218Joi, 12 octombrie 2016, conform calendarului anexa la OMENCS 5.080/31.08.2016 a avut loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Arad.

Din cei 118 de candidaţi ai căror dosare au fost validate, la proba scrisă s-au prezentat 116  candidaţi, 2 fiind absenţi.

Rezultatele probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct au fost afişate pe site-ul ISJ Arad.

103 candidaţi au promovat proba, restul de 13 nerealizând punctajul minim necesar pentru promovarea probei.

Pentru candidaţii care au promovat proba scrisă concursul va continua, în perioada 17 octombrie-17 noiembrie, cu probele de evaluare a curriculum-ului vitae şi cea a interviului, urmând ca pe data de 18 noiembrie să fie afişate rezultatele.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *